fbpx

PRAVNE USLUGE KOJE NUDIMO

U priloženom sa leve strane nalaze se opisi pravnih usluga pod tačkama od 1. do 7. Sa desne strane nalazi se prijava koju popunjavate ukoliko želite neke od pravnih usluga objasnjenih sa leve strane.

 

1) Sastavljanje ugovora, saglasnosti i izjava – ukoliko želite da kupite ili prodate automobil ili stan, zaključite ugovor o doživotnom izdržavanju, sačinite testament, upišete hipoteku na stanu, date saglasnost svom bivšem supružniku za putovanje maloletnog deteta na odmor ili imate potrebu za sačinjavanjem bilo kakvog drugog ugovora ili isprave, a niste sigurni kako – obratite nam se upitom sa kratkim objašnjenjem situacije i u najkraćem roku možemo organizovati sastanak ili nam u uslovima korona virusa možete poslati dokumentaciju putem mejla, Vibera ili Whatsapp-a, a mi ćemo vam na odgovarajući način poslati ugovor, izjavu ili saglasnost koju ćete moći da overite kod javnog beležnika (notara).

2) Uknjižba u katastru nepokretnosti –  u stalnoj trci sa obavezama, većina ljudi ne može da priušti vreme za prikupljanje dokumentacije i predaju zahteva za uknjižbu stana ili kuće čiji su vlasnici. Takva situacija stvara pravnu nesigurnost, s obzirom da se vlasnik nepokretnosti postaje tek upisom u katastar nepokretnosti kao vlasnik kuće ili stana, kao narednog koraka nakon zaključenja ugovora o kupoprodaji ili nasleđivanja. Kako biste bili sigurni i mirno spavali u vašoj kući ili stanu, tu smo da umesto vas prikupimo svu potrebnu dokumentaciju i sprovedemo u vaše ime postupak uknjižbe vaše kuće ili stana u katastru nepokretnosti.

3) Legalizacija – ukoliko imate „višak kvadrata“ u stanu ili kući koji su naknadno dozidani ili ste jednostavno nasledili nelegalizovanu kuću sazidanu bez građevinske dozvole, a hteli biste da budete svoji na svome i imate papir kojim to možete dokazati – obratite nam se upitom sa kratkim opisom situacije, na šta ćemo vam pružiti konsultaciju i pomoći vam u postupku legalizacije nepokretnosti.

4) Problemi na radnom mestu – svesni smo da je savremeni stil i dinamima rada nosi ogromnu dozu stresa na radnom mestu, ali morate biti svesni čitavog spektra svojih prava na radu – od zabrane uznemiravanja (mobing), preko prava na odmor do svih novčanih davanja koja je poslodavac dužan da vam isplaćuje u skladu sa zakonom. Ukoliko posumnjate da su vaša prava ugrožena, nemojte čekati ni trenutak, obratite nam se odmah za konsultaciju, jer podsećamo vas: zakonski rokovi za reagovanje radi zaštite prava zaposlenih su jako kratki i mora se hitno reagovati, zato ako smatrate da vam je poslodavac povredio prava iz radnog odnosa – hitno nam se obratite i zaštite sebe i svoje kolege.

5) Krediti banaka – ukoliko ste uzeli bilo kakav kredit u okvirnom periodu od 2003. do 2018. godine, najverovatnije vam je banka na protivzakonit način naplatila troškove obrade kredita, čime se banka neosnovano obogatila na vaš račun. Zakon pruža mogućnost da u sudskom postupku povratite novac koji vam je banka neosnovano naplatila, zbog čega vas pozivamo da nam se obratite ukoliko želite da ostvarite to svoje pravo uz našu pomoć.

6) Osnivanje firme – ako razmatrate da osnujete firmu – preduzetničku radnju ili privredno društvo (d.o.o. ili a.d.), a niste sigurni  koja opcija vam se više isplati, obratite nam se upitom za konsultaciju. Osim saveta u pogledu forme u kojoj bi vaša firma trebalo da bude osnovana da bi vam bila najisplativija, možemo umesto vas u najkraćem roku sprovesti postupak osnivanja firme pred APR-om, pravljenje pečata, otvaranje računa firme u poslovnoj banci i podnošenja poreske prijave. Na vama je samo da nam se obratite i preuzmete dokumentaciju kada čitav postupak bude završen.

7) Asistencija pred APR-om – ako imate preduzetničku radnju koju želite da prebacite u d.o.o. ili imate d.o.o. u kom želite da promenite adresu sedišta ili direktora, a nemate vremena ili niste sigurni kako da to uradite – pozovite nas i prepustite nam da umesto vas sprovedemo u najkraćem roku bilo koju vrstu promene pred APR-om (Agencijom za privredne registre)

Puno ime i prezime
Ispravan email
Ispravan broj telefona
Izaberite odgovarajuću pravnu uslugu
=
Easysoftonic